Om oss

Vårt kontor og lager

Med sentral beliggenhet i Rogaland er vi parat til å ta utfordringer og oppdrag. Vi opererer i fra Randaberg i nord til Dalane i sør.
Kom gjerne innom hvis du har byggeplaner eller trenger dyktige fagmenn.

Bjorhaug ferdig

Om oss

Vi har bred erfaring fra bransjen, god kompetanse og interesse for håndverket. Som fagmenn søker vi løsninger som alltid er til kundens beste. Vårt motto er at ergrelser ikke skal forekomme. Vi har sentral godkjenning som sikrer en bedre og raskere byggesaksbehandling, i tillegg er det en trygghet for byggeprosessen. 

Det betyr i bunn at jobben må være korrekt utført, at alle bygningstekniske behov må imøtekommes, at jobben skal være utført til riktig tid og avtalt pris.

Vi har mange kunder som i årenes løp har gitt oss muligheten og benyttet våre ressurser i et faglig samarbeid. Det har resultert i mange gode tekniske løsninger på tradisjonelle så vel som moderne bygg. Erfaringen og kunnskapen vår har også spart mange kunder for unødvendige kostnader i en byggeprosess. 

Kort historie 

Stokka Bygg som aksjeselskap ble etablert i 2001. Opprettelsen av selskapet var en overgang fra å være et enkeltmannsforetak. Det er de samme personene bak selskapet som driver videre. Så røttene og erfaringen til selskapet stikker ned til tidlig 1970 årene.